Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.

Více informací
Základní škola a Mateřská škola Barvířská Liberec

Důležitá sdělení - podzimní prázdniny, ředitelské volno

Educa Expo

Dne 11.10. se naše třída zúčastnila vzdělávacího veletrhu Educa Expo, který se konal v Home Credit Aréně v Liberci. Tento veletrh je jednou z největších akcí zaměřených na vzdělávání a kariéru v regionu. Nabídl nám nejen informace o různých školách, oborech a učebních programech, ale také možnost setkat se s odborníky z praxe.
Celá akce byla velmi přínosná. Navštívili jsme stánky středních škol, vysokých škol i učilišť, kde nám zástupci škol poskytli podrobnosti o nabízených studijních programech, přijímacím řízení a možnostech praxe. Někteří z nás si také mohli vyzkoušet různé technické pomůcky a interaktivní prezentace, které školy připravily.
Kromě školních institucí se na veletrhu představily i různé firmy, které studentům nabídly možnost stáží, brigád nebo budoucího pracovního uplatnění. Byla to skvělá příležitost získat inspiraci a rozšířit si obzory o tom, co bychom chtěli dělat po dokončení školy.
Celý den byl plný nových zážitků a informací, které nám pomohou lépe se rozhodnout o naší budoucí kariéře. Veletrh Educa Expo byl pro nás určitě velkým přínosem a rádi bychom se podobných akcí účastnili i v budoucnu.