Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.

Více informací
Základní škola a Mateřská škola Barvířská Liberec

Důležitá sdělení - Informace k ZÁPISU do 1. ročníku 18.4.2024

Vyhlášení nejlepších sportovců (Urban)

Ve čtvrtek 16.6.2016 proběhlo ve velké tělocvičně vyhlašování nejlepších sportovců školy za účasti všech žáků 2.stupně, vedení školy a šéftrenéra žákovských kategorií Slovanu Liberec pana Martina Janošíka.
Mezi nominovanými byli v kategorii nejlepší žák - sportovec Daniel Krejsa a Martin Svrček ze 6.A, Matěj Strejc ze 7.A, Matyáš Kaiser a František Špinka z 8.A, Marek Bína, David Chmátal a Eliška Sonntagová z 9.A. Na prvních třech místech se pak umístili M.Bína (1.místo), E.Sonntagová (2.místo) a M.Strejc (3.místo).
V kategorii nejlepší sportovec byl vyhodnocen Marek Bína z 9.A.
Program kulturně doprovodil SK Karate-Shotokan Liberec a taneční kroužek pod vedením trenérky Zuzkové. Sportovci ze 6.-7. třídy také předvedli nacvičený tanec HAKA, původně hromadný bojový maorský tanec, často předváděný např. ragbyovou reprezentací Nového Zélandu.
Všem moc děkujeme.

 

Další fotografie naleznete ve fotogalerii.